Pleisterwerk:

Glad pleisterwerk, op dit moment het meest toegepast op wand en plafond.dit kan metselwerk zijn maar ook gipsplaten of beton, Met  glad pleisterwerk wordt bedoeld het vlak en glad stukadoren van de wanden en/of plafonds met behulp van een dunne laag gipspleister. Deze afwerking geeft een strakke en moderne uitstraling aan uw woonhuis of bedrijfspand. J&S Afbouw werkt met de beste kwaliteit producten voor de wanden en plafonds. Onze stucadoorsmethode werkt schoon en snel, met de hand of met de gipsspuit.

                                                              


Wandafwerking:

Desgewenst verzorgen wij de complete afwerking, werken wij de muren af met eventueel een latex of sierpleister in alle gewenste kleuren 

Sierpleister:

Sierpleister is een verzamelnaam voor diverse decoratieve wand afwerkingen. voorbeelden hiervan zijn Spachtelputz, en granol, J&S afbouw biedt een ruime keus aan kleuren,korrelgrofheid  en decoratieve mogelijkheden.

 

Betonciré: Dit van oorsprong Franse betonstuc zorgt voor een warme uitstraling in ieder interieur. Van badkamer tot douchevloer en van wastafel tot open haard... Beton Ciré kunt u gebruiken voor iedere denkbare inrichting. De multifunctionele watervaste stuclaag maakt Beton Ciré geschikt voor “natte” ruimtes.

Buitengevels: last van vochtige gevels? wij bieden een totaal pakket aan zowel met isolatie als cementgebonden producten.